Friday, May 19, 2006

Lordi from Finland in Final Eurovision in Athens

Οι Lordi περάσαν στο τελικό της Eurovision της Αθήνα,με το μακιγιαζ τεράτων,με το τραγούδι Hard ROck Haleluia..
Ηρθε η ώρα με τους Lordi η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ δήθεν ,τυπολατρική κοινωνία των ,μαριονετών του θεάτρου σκών που στήθηκε,των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ που διέπραξε.... Ο κάθε ψευτοσυντηριτικουρας που μας ήπιε το ΑΙΜΑ ,με το μπουρί της ΣΟΜΠΑΣ,να πάρει το συμβολικό μάθημα που ζούσε στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ του ΠΑΠΠΟΥ..Μιά απλή μουσικήγ εεεεεεεεεεεεεεεε..Lordi ρε .........Τα Monster να φάνε τον καθιωσπρεπισμο και τον ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ,που ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ να μας κουνάνε τα μπούτια της καθεμιανής,τα ΜΜΕ.
Το www.Rockpages.gr όντας το 1ο Ελληνικό μέσο που ήρθε σε επαφή με τους Lordi ...Aποκλειστική Συνέντευξη: Χάρης Μπακόπουλος, Γιώργος Ανασοντζής, Σάκης Νίκας.
Aπόσπασμα``η περισσότερη κριτική γίνεται στη Φινλανδία. Μας "επιτέθηκαν" κάποιοι ιερείς γιατί είδαν κάποια φωτογραφία μας και θεώρησαν ότι λατρεύουμε το διάβολο και αυτά δεν είναι για παιδιά...Και είναι το ίδιο πράγμα που συνέβη με τον Alice Cooper, με τους Kiss, ξέρεις, με όλες τις μπάντες που έχουν δυναμικό image. Επίσης μας έκριναν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν αυτή τη μουσική, για σκέψου το``
Αντε και με τη κούπα,στο ΤΕΛΙΚΟ παιδιά....κλωτσιά στην ΑΡΡΩΣΤΗ κοινωνία ,που μας τη ΠΛΑΣΑΡΑΝΕ γιά υγειή ,με το μάγο της φυλής..

1 Comments:

At Friday, May 19, 2006 11:10:00 PM, Blogger velisarios said...

Μα Δημήτρη,δε κατάλαβες η ΠΡΩΤΙΑ τους είναι ΣΙΓΟΥΡΗ,γιά να ξυνήσουν τις μούρες τους οι θείτσες,οι κατίνες και οι θεουσες....

 

Post a Comment

<< Home

Lyrics Search


[bbzSpace FallingObjects]