Friday, September 14, 2007

EΚΛΟΓΕΣ 2007 ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ

Τελικά ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται...
Οι 2 γάιδαροι(Masters of Puppets) που τσακώνονται ,σε ξένο αχυρώνα, για την εναλλαγή της εξουσίας , έτσι και κάποιος πάρει αυτοδυναμία με 41,5 % δηλ. 150 βουλευτές ,στη βουλή των 300, θα πρέπει να βρισκόμαστε σε χώρα κατοίκων που ζουν με παρωπίδες και μεσαιωνικές αντιλήψεις, μετά από τόσα εγκλήματα και παραλήψεις εις βάρος των πολιτών, που έχουν διαπραχθεί 20 χρόνια μεταπολιτευτικής ζωής και δε βλέπω να τη πλήρωσε και υπαίτιος κανείς.
Τα προεκλογικά πλιάτσικα εξαγοράς, δίνουν και παίρνουν προ των πυλών της μάσας.
Ας αρχίσουν να τραγουδάνε :`` Ραγιάς γεννήθηκα , ραγιάς θε να πεθάνω``
Ο σκλάβος στο έσχατο όριο της υποδουλώσεώς του χάνει την επιθυμία του να είναι ελεύθερος.
Τόσες μέρες μας πιπιλούσε ο Κωστάκης, ότι θα πάμε για εκλογές ….Και ποιός του είπε , ότι αποφασίζει πλέον αυτός.????Στα πρόβατα να πάει να απευθύνεται και να κουνάει και τη γκλίτσα.Δε γνώριζε το Σύνταγμα ή μας δούλευε πάλι κανονικά.

'Αρθρο 37 - (Διορισμός Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης)
2. Aν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Kυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Bουλής.
3. Aν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.
Πηγή : http://www.parliament.gr/politeuma/syntagmaDetails.asp?ArthroID=39

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Lyrics Search


[bbzSpace FallingObjects]