Thursday, March 06, 2008

Rockwave Festival 2008

H ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας DIdi.
H «σκοτεινή» πλευρά του Rockwave Festival αποκαλύπτεται …
Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να του αντισταθούν. Με την δική του δύναμη , τον παλμό, την μοναδική συμμετοχή και την φανατική του προσήλωση, το «σκληρό» κοινό του Rockwave ....δίνοντας μαθήματα υποδειγματικής φεστιβαλικής συμπεριφοράς, διεκδικεί και παίρνει και φέτος αυτό που του ανήκει ! Αυτό που του αξίζει! Μια δυνατή φεστιβαλική metal μέρα , με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί μέσα στο 2008 στα αντίστοιχα fest line ups.
Tην ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ το Rockwave Festival υποδέχεται στο ΤerraVibe Park τους fans των απόλυτων Metal Gods JUDAS PRIEST , των μοναδικά ονειρικών WITHIN TEMPTATION, των CAVALERA CONSPIRACY στην επανασύνδεση της χρονιάς και των Σουηδών Τιτάνων OPETH. H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ιδού οι πληροφορίες των σημείων προπώλησης : ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366 ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880 Online sales: http://www.ticketpro.gr/ Οι τιμές τους θα είναι : Pl1 ( Α) 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής Pl2 65 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A) Pl3 50 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης έως τις 30 Απριλίου , 55 euro στη συνέχεια έως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival , Ορθίων γενική είσοδος .
Σχόλιο by velis.
Ολα τα υπόλοιπα θα είναι κολοκυθάκια νερόβραστα..φλωρογαρνιρισμένα με σαντυγί..
Priest...priest...priest...Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα πάλι θα δονεί, και θα θυμίζει του 2004,τη μεγάλη βραδυά ,που έπαιζε στη Πορτογαλία η Εθνική , και ο Halford στη Harley ανέμιζε τη σημαία την Ελληνική ..και το Ripper στέκει ακλόνητος φρουρός, κατά της επιβαλόμενης φλωριάς, των δισκογραφικών......

3 Comments:

At Saturday, March 22, 2008 9:17:00 PM, Anonymous Anonymous said...

See here or here

 
At Thursday, July 15, 2010 3:35:00 PM, Anonymous Anonymous said...

get to know nice best site -

[url=http://trailfire.com/paxil] information on paxil lawsuits [/url]

http://trailfire.com/paxil
[url=http://trailfire.com/paxil] paxil cr [/url]

 
At Friday, July 16, 2010 6:26:00 PM, Anonymous Anonymous said...

get to know our interesting blog -

[url=http://trailfire.com/lipitor] grapefruit interaction lipitor [/url]

http://trailfire.com/lipitor
[url=http://trailfire.com/lipitor] lipitor and lopid warning [/url]

 

Post a Comment

<< Home

Lyrics Search


[bbzSpace FallingObjects]